Origins
Collection.

De Chocolate Square Origins pralines zijn van de hand van meester chocolatier Geert Decoster, die volgens de culinaire gids Gault Millau behoort tot de beste chocolademakers van België. Hij werd in 2013 tijdens de International Chocolate Awards in Londen bekroond met een gouden medaille voor de beste praline, namelijk onze Camargue Caramel.

Geert is een ware vakman die zich weet te onderscheiden door zijn kennis over chocolade en door de constante kwaliteit van zijn producten. Hij werkt enkel met origine chocolades en zet de kwaliteit van de cacaoboon voorop. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de bescherming van het milieu, het ethische gedrag van de cacaoboeren en de oorsprong van ingrediënten.

Authentieke chocolade uit streken waar de ambacht van de cacaoteelt nog diep geworteld is. Waar de aarde karakter geeft aan de boon.

Onze Chocolate Square Origins zijn niet zomaar pralines. Het zijn producten van vakmanschap, van liefde voor het vak en van passie voor het zwarte goud. Authentieke chocolade uit streken waar de ambacht van de cacaoteelt nog diep geworteld is. Waar de aarde karakter geeft aan de boon

Onze pralines zijn niet zomaar pralines. Het zijn producten van vakmanschap, van liefde voor het vak en van passie voor het zwarte goud.

Chocolate Squares
Collection.

Wij hebben een logo om in te bijten, dat merk je in onze Chocolate Squares: unieke, rijkelijk belegde chocoladen tabletten in de vorm van ons logo. Onze Chocolate Squares zijn gemaakt met de beste chocolades, en gedecoreerd met overheerlijke toppings.

Met onze Chocolate Square box van 4 of 9 stuks stel je zelf gemakkelijk het ideale geschenk samen voor elke gelegenheid.