Origins
Collection.

De Chocolate Square Origins pralines zijn van de hand van meester chocolatier Geert Decoster, die volgens de culinaire gids Gault Millau behoort tot de beste chocolademakers van België. Hij werd in 2013 tijdens de International Chocolate Awards in Londen bekroond met een gouden medaille voor de beste praline, namelijk onze Camargue Caramel.

Geert is een ware vakman die zich weet te onderscheiden door zijn kennis over chocolade en door de constante kwaliteit van zijn producten. Hij werkt enkel met origine chocolades en zet de kwaliteit van de cacaoboon voorop. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de bescherming van het milieu, het ethische gedrag van de cacaoboeren en de oorsprong van ingrediënten.

Authentieke chocolade uit streken waar de ambacht van de cacaoteelt nog diep geworteld is. Waar de aarde karakter geeft aan de boon.

Onze Chocolate Square Origins zijn niet zomaar pralines. Het zijn producten van vakmanschap, van liefde voor het vak en van passie voor het zwarte goud. Authentieke chocolade uit streken waar de ambacht van de cacaoteelt nog diep geworteld is. Waar de aarde karakter geeft aan de boon

Onze pralines zijn niet zomaar pralines. Het zijn producten van vakmanschap, van liefde voor het vak en van passie voor het zwarte goud.

Nieuw.

Relatiegeschenk of een attentie voor uw werknemers?
Wij zijn gespecialiseerd in zoete geschenken, ook voor bedrijven.
Pralines met uw bedrijflogo smaken extra lekker!

Seizoens
chocolade.

Stap binnen in een wereld van betovering en verrukking met onze seizoenschocolade, waar elke hap een viering is. Voor Kerst omhullen we fluweelzachte pralines in warme, kruidige aroma’s, terwijl onze paascollectie knispert van frisse smaken en vrolijke kleuren. Sinterklaas brengt een mix van nostalgische smaken en ondeugende traktaties, terwijl Halloween verleidt met mysterieuze, donkere chocolade. Elk seizoen brengt een nieuwe symfonie van smaken, vakkundig samengesteld door onze meester-chocolatiers. Laat je zintuigen dansen in deze seizoensgebonden lekkernijen, want bij elke hap proef je de magie van het moment.